Hyresvärdar i Malmö

Vi rekommenderar:
Att få ett förstahandskontrakt på en hyresrätt i Malmö är mycket svårt. Särskilt om du är ung, saknar kontakter eller har få år på arbetsmarknaden. Många söker ny bostad men antalet tillgängliga inflyttningsklara hyreslägenheter är få. Hos de kommunala bolagen och även många privata hyresvärdar kan kötiden till en lägenheten ofta bli många år för dig som söker ett nytt hem. Om du är i behov av att hitta ett nytt boende snabbt rekommenderar vi istället att söka hyresrätt via Akelius Fastigheter. Hos Akelius Fastigheter finns nämligen möjlighet till förtur till lägenhet. I Malmö har Akelius Fastigheter över 1 500 lägenheter. Genom att öppna ett sparkonto hos Akelius Spar får du som sparkund förtur till alla dessa lägenheter. Det innebär att om du som sparkund söker en ledig lägenhet hos Akelius Fastigheter tillsammans med 50 andra sökande som inte är sparkunder så förmedlas lägenheten till dig förutsatt att du uppfyller Akelius andra riktlinjer såsom en stabil inkomst. För att öppna sparkonto räcker det med en insättning så låg som 100 kronor. Maximalt sparbelopp är 50 000 kronor. Räntan på Akelius sparkonto är hög, kring 5 %.

Förtur till lägenhet - www.akelius.sePrivata hyresvärdar i Malmö

Contentus
Familjeägd hyresvärd i 2a generation med mindre bostadsbestånd i Malmö. Intresseanmälan kan lämnas via webben och lediga lägenheter presenteras på hemsidan.
www.contentus.se
040 - 94 96 94

Haga Gruppen
Långsiktig och stor hyresvärd i Malmö med många fastigheter centralt. Intresseanmälan lämnas på hemsidan.
www.hagagruppen.com
040-786 30


Heimstaden
En av Sveriges största fastighetsägare har ett stort antal hyresrätter i Malmö. Lediga lägenheter presenteras och söks via hemsidan.
www.heimstaden.com
0770-111 040

Brorman Fastigheter
Stort antal hyresrätter på ett flertal olika adresser runtom i Malmö. Lediga objekt läggs upp direkt på hemsidan.
www.brormanfastigheter.com


Malmsjö Byggnads
Liten privat hyresvärd i Malmö. Intresseanmälan kan lämnas via formulär på deras hemsida.
www.byggmp.se
040-985600

Karyd Fastigheter
Fastighetsägare som hyr ut lägenheter från storlek 1 rom till 5 rom i centrala Malmö. Intresseanmälan och lediga objekt via deras hemsida.
www.karydfastigheter.se
040-24 05 60

MKB Fastighet (kommunalägd fastighetsförvaltare)
Malmös utan tvekan största hyresvärd. MKB är ett kommunalägt bostdsföretag med över 20 000 lägenheter. Ansöker om bostad gör du via Boplats Syd.
www.mkbfastighet.se
040-313 300För dig som söker jobb i Malmö

Lediga jobb Malmö är en omfattande portal för dig som söker nytt jobb i Malmö-området. På sajten kan du komma i kontakt med över 3 000 sökbara jobb i Malmö.